De Lantaarn >

Hoop, het einde van de tunnel is in zicht!
Lezingscafé

Wat is er toch aan de hand? De wereld lijkt wel op zijn kop te staan.
Ja, dat is al meerdere jaren aan de gang. We leven in "een eindtijd" zoals het soms wel - terecht - genoemd wordt. Eindtijd? En daarna afgelopen? Als we o.a. de Getuigen van Jehova mogen geloven wel. In 2012 ging de wereld ook vergaan. Dit was een mijlpaal in het afsluiten van een tijdperk. Ook corona en de oorlog in Oekraïne zijn mijlpalen. Tijd voor een nieuwe tijd.

We maken even een forse sprong in de tijd. Om te begrijpen wat er nu aan de gang is moeten we duizenden jaren terug in de tijd. Wat is er toen gebeurd wat ons leven vandaag nog altijd bepaald en nu op zijn einde loopt? Willen we ten gronde begrijpen welke heel grote veranderingen momenteel bezig zijn, dan is het noodzakelijk om hier weet van te hebben.

Waarom worden bepaalde wetenschappen - vooral de kwantumfysica - wetenschappelijk minder serieus genomen? Waarom gebruiken wij slechts een fractie van ons DNA? Waarom zijn nieuwsberichten zo vaak negatief? Waarom wordt slimheid hoog verheven, terwijl wijsheid maar al te vaak opzijgeschoven wordt?

Voor de samenstelling van deze info-activiteit worden meerdere bronnen gebruikt.

Het onderwerp wordt zowel wetenschappelijk als intuïtief benaderd.
Het gaat om een kennismaking, er is nog veel meer over te vinden.


Praktisch

Waar Meulewech
Datum wo. 25 jan. om 10 u.
Soort activiteit Lezingscafé
Inkom gratis
Inschrijven Inschrijven is sterk aanbevolen.

Extra